AquaSchool.dk er Danmarks største webportal med øvelser, lege og aktiviteter med tilhørende billed- og videomateriale, der gør det nemmere at udvikle en sjov, udfordrende og motiverende svømmeundervisning til børn. 

 

Med AquaSchool.dk får svømmeundervisere, foreninger, skoler og institutioner m.fl., fri online adgang til mere end 1800 inspirerende øvelser, lege og aktiviteter på forskellige niveauer inden for svømning samt livredning, vandpolo, synkro og udspring.

AquaSchool-universet bygger på flere af Dansk Svømmeunions populære undervisningsmaterialer, bl.a. grundbogen "Moderne Svømning", DVD'en ”Når børn lærer at svømme” og "Livredningshåndbogen", og AquaSchool.dk udvides hele tiden med nye øvelser, legeaktiviteter, lektionsplaner og undervisningsforløb. Desuden indeholder AquaSchool.dk, Dansk Svømmeunions populære mærkekoncept AquaChamp, så undervisere nemt kan inkludere det i svømmeundervisningen.

 

 

 

 

Udviklet af svømmeundervisere til svømmeundervsiere

Med AquaSchool.dk tilbydes en unik samling af øvelser, lege og aktiviteter, der nemt sammensættes til alt fra en enkelt svømmelektion til et helt undervisningsforløb.

Alle øvelser, aktiviteter og undervisningsforløb i AquaSchool er niveautilpassede med fokus på svømmestilarterne brystsvømning, crawl, rygcrawl og butterfly samt de fire grundlæggende færdigheder balance, bevægelse, elementskift og vejrtrækning, der sikrer mulighed for progression og differentiering i undervisningen.

Aquaschool gør det også muligt at samle øvelser, lektionsplaner og undervisningsforløb, der gør det muligt at sikre ensartet struktur samt deling på tværs mellem svømmeundervisere. 

 

AquaSchool er genvejen til...

  • et øvelses-, lege- og aktivitetsunivers med billed- og videomateriale til udvikling af sjov, udfordrende og motiverende svømmeundervisning
  • et online værktøj til at planlægge niveautilpassede øvelser, aktiviteter, lektionsplaner og undervisningsforløb.
  • at gemme og udskrive øvelser, legeaktiviteter og undervisningsplaner som pdf-filer til bassinkanten.
  • at opbygge både en personlig- og en skoledatabase med favoritøvelser, lektionsplaner og undervisningsforløb.

... samt en hel masse mere, som du finder, når du går på opdagelse på www.aquaschool.dk.